Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
RAVENSBURGER Mini Mandala Designer® - Disney Frozen
Momenteel uitverkocht

RAVENSBURGER Mini Mandala Designer® - Disney Frozen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A129713

RAVENSBURGER Mini Mandala Designer® - Disney Frozen
Hier ontstaan de mooiste Mini Mandalas - ook onderweg. Papier erin leggen, sjabloon pijl na pijl draaien, mooi inkleuren en klaar is de Mandala. Elke sjabloon bevindt zich in een handige kunststofbox.

De Mandalabox voor onderweg! Hiermee kun je ook onderweg de mooiste Mini-Mandalas ontwerpen. Gewoon het papier inleggen en de sjabloon pijl na pijl doordraaien - mooi inkleuren en je zelf ontworpen Mandala is klaar! En het beste - je kunt alles in een handige kunststofbox doen en meenemen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 239835
• Inhoud: tekenframe, sjabloon, 10 vellen papier, viltstift, 3 kleurstiften
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!