Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Jouw kortingscode:
8CARNL3832
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
RECARO Autostoel Monza Nova 2 Seatfix Ruby
Momenteel uitverkocht

RECARO Autostoel Monza Nova 2 Seatfix Ruby

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!


Productomschrijving

Prod. nr.: A120281

RECARO Autostoel Monza Nova 2 Seatfix Ruby
Onze service: wij nemen alle autostoelen die voorzien zijn van het keurmerk terug, die binnen twee jaar na aanschaf bij pink or blue bij een ongeluk betrokken zijn geweest.

Meer informatie en het certificaat hier downloaden.Groep: 2-3
Aanbevolen leeftijd: ca. 36 maanden tot 12 jaar
Gewicht: 15 tot 36 kg

De beste plek voor plezier en veiligheid: De RECARO Monza Nova 2 seatfix is voorzien van extra stabiele side pads en in de zitting geïntegreerde lamellen. werken als extra bescherming tijdens een aanrijding. Deze werken als extra bescherming tijdens een aanrijding. De Seatfix armen zorgen voor een ??veilige Isofix -aansluiting in het voertuig. De RECARO Monza Nova 2 biedt de kleine passagier veel zitcomfort, optimale luchtcirculatie en een RECARO Sound System met mp3 aansluiting en geïntegreerde luidsprekers.


Details:

Veilig
• Advanced Side Protection (ASP): Extra stabiele, antistatische sidepads verminderen de kracht van een zijdelingse botsing
• De hoofdsteun is in de diepte verstelbaar, dit zorgt voor een veilige houding, zelfs als het kind slaapt blijft zijn hoofdje binnen het beschermde gebied van de hoofdsteun.
• De hoofdsteun is ook 11-voudig in hoogte verstelbaar voor een optimale aanpassing
• Ook als SEATFIX-Variant verkrijgbaar

Comfortabel
• Het hoogste zitcomfort dankzij ergonomisch gevormde vormschuim
• RECARO Air Circulation System (ACS) garandeert ee

Innovatief
• RECARO Sound System: Luidsprekers geïntegreerd in de hoofdsteun, inclusief praktisch mp3-player zakje, zo kan de kleine passagier naar zijn eigen audioprogramma luisteren.

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.