Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Jouw kortingscode:
8CARNL3832
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
RECARO Car Seat Protector
Momenteel uitverkocht

RECARO Car Seat Protector

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 24,40 €
19,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,50 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A049097

RECARO Car Seat Protector
RECARO Car Set Protector

Handige beschermingsmat voor autostoelen.

Kan door middel van twee bevestigingsbandjes aan de achterzijde van de voorstoelen vastgemaakt worden. Zo wordt verhinderd dat de kinderschoenen de rugleuning vuil maken of beschadigen. De kinderstoel zelf kan ook op de Car Seat Protector gezet worden, zo wordt ook de achterbank van de auto beschut.

Materiaal: kunstleder; eenvoudig schoon te maken
Kleur: zwart


Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.