Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Vandaag 8% Carnavalskorting!
Jouw kortingscode:
8CARNL3832
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
RECARO fix Basis voor Privia
Momenteel uitverkocht

RECARO fix Basis voor Privia

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 139,95 €
138,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A110438

RECARO fix Basis voor Privia
Vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ca. 15 maanden gebruik je de RECARO Fix Basis samen met de reiswieg RECARO Privia. Dankzij het slanke design en de klapbare steun, kun je de basis eenvoudig transporteren.

Het RECARO SMARTfit Design garandeerd de juiste en veilige bevestiging van de basis en de reiswieg.

• Voor reiswieg Privia
• ECE-Groep 0+ en I
• Isofix verbinding zorgt voor een veilige bevestiging in de auto.
• Een-hand-bediening maakt een eenvoudige installitie mogelijk.
• Controle signaleert de correcte inbouw in één blik.
• Eenvoudig transport door geoptimeerd design.

De Recaro fix basis biedt jouw kindje in verbinding met de Privia een maximale veiligheid en comfort. Download de gebruiksaanwijzing als PDF. Dan ben je perfect voorbereid en kun je elke rit in alle rust genieten.
Anleitung

De Recaro basis kan in bijna alle voertuigen ingebouwd worden. Download de typenlijst en kijk of jouw voertuig passend is. Alleen dan, is de Recaro Fix basis een betrouwbaar plekje voor jouw kindje.
Typenliste

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.