RECARO Muggennet voor autostoel/reiswieg Privia en Young Profi Plus

RECARO Muggennet voor autostoel/reiswieg Privia en Young Profi Plus

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

23,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A148165

RECARO Muggennet voor autostoel/reiswieg Privia en Young Profi Plus
Buiten genieten van de zonnige dagen!
Met het muggennet voor de RECARO autostoel/reiswieg Privia en RECARO autostoel/reiswieg Young Profi Plus hoef je je om plagende insecten geen zorgen meer te maken.
Het fijne mesh-materiaal zorgt ervoor dat insecten jouw baby niet storen. Door de handige opening kan de autostoel/reiswieg ook met overgetrokken muggennet makkelijk gedragen worden.

• Fijn mesh-materiaal voor optimale bescherming.
• Wasbaar bij 30°C

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Recaro

Recaro – Ruim 100 jaar ervaring

Recaro inspireert zijn klanten al meer dan 100 jaar. De oprichter van de onderneming, Wilhelm Reutter, richtte Recaro op. De afzonderlijke dochteronderneming, Recaro Child Safety GmbH & Co KG richt zich op veilige en stijlvolle autostoelen. De in-house crashtest en uitrusting zorgen ervoor dat de best mogelijke pasvorm gehaald wordt waarbij de veiligheid altijd wordt getoetst. Hierbij is het belang en de veiligheid van het kind altijd prioriteit nummer één.

RECARO Muggennet voor autostoel/reiswieg Privia en Young Profi Plus
23,99 €