Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
RECARO Veiligheidsbeugel Easylife
Momenteel uitverkocht

RECARO Veiligheidsbeugel Easylife

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 19,95 €
19,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A148272

RECARO Veiligheidsbeugel Easylife
Veiligheidsbeugel voor de buggy Easylife.

Het kindje kan zich aan de beugel vasthouden of je maakt er speelgoed aan vast.
De beugel kan aan beide kanten geopend worden en zo kan het kindje makkelijk erin worden gezet en eruit worden gehaald. Bekleding is afneembaar en wasbaar bij 30°C.

• Eenvoudige opening aan beide kanten.
• Makkelijk erin zetten en eruit halen van het kindje
• Bekleding wasbaar bij 30°C

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.