REER BABYSCHAARTJE EASYCUT (7410)

REER BABYSCHAARTJE EASYCUT (7410)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 14 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 5,84 €
4,16 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,68 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A023734

REER BABYSCHAARTJE EASYCUT (7410)
REER BABYSCHAARTJE EASYCUT

Nageltjes knippen kan voor zowel ouders als kindje stress opleveren. Veel schaartjes zijn vaak niet echt geschikt voor piepkleine babynageltjes.
REER heeft speciaal voor de allerkleinsten het schaartje Easycut ontwikkeld. Het schaartje heeft extra korte snijbladen. De bijzondere greep zorgt voor stabiliteit en controle tijdens het knippen.

Details:

• extra korte, afgeronde snijbladen
• grote vingergaten voor stabiliteit
• snijbladen van roestvrij staal
• ergonomisch design voor comfortabel gebruik
• met uitsparingen aan de greepeinden, zodat de schaar geschikt is voor rechts- en linkshandigen
• de stabiele beschermingshoes uit kunststof reduceert de kans op verwondingen en beschermt tegen vuil en stof

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER BABYSCHAARTJE EASYCUT (7410)
Adviesprijs¹ 5,84 €
4,16 €