REER Badthermometer Schildpad (2499)

REER Badthermometer Schildpad (2499)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

15,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A004065

REER Badthermometer Schildpad (2499)
REER Badthermometer Schildpad

Meet met deze thermometer de temperatuur van het badwater voordat je je baby in bad doet. De optimale badtemperatuur is duidelijk op de thermometer aangegeven. Door de leuke schildpadvorm zonder scherpe randen is de thermometer ook meteen een gezellig badvriendje. De thermometer is voorzien van een praktische ophang-ring.

• Goed afleesbaar door duidelijke schaalverdeling
• Optimale watertemperatuur aangegeven
• Meetbereik: 10°C bis 40°C
•Zonder kwik, zonder PVC
• Afmeting: ca. 10 x 13 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Badthermometer Schildpad (2499)
15,95 €