REER Boodschappentas 2 in 1

REER Boodschappentas 2 in 1

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,67 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A097013

REER Boodschappentas 2 in 1
REER Boodschappentas 2 in 1

Tijdens het inkopen doen, kan je de tas eenvoudig van het frame halen en aan de twee handgrepen dragen. Na het inkopen, is hij weer eenvoudig aan het frame te bevestigen. De boodschappentas kan je eenvoudig met het klittenband bevestigen en aan te passen aan de ideale breedte van de kinderwagen. Combineert de voordelen van een robuuste boodschappentas met die van een kinderwagennetje.


Productinformatie:
• Universele boodschappentas
• Geschikt voor kinderwagens en buggy's
• Niet doorzichtig
• Twee grote vakken voor Meer opbergruimte
• Afmetingen: 39 x 38 cm
• 100% polyester

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Boodschappentas 2 in 1
5,67 €