REER Hek montage kit Stair Flex

REER Hek montage kit Stair Flex

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 34,99 €
23,46 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 11,53 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A154207

REER Hek montage kit Stair Flex
Maakt een snelle en eenvoudige montage van een traphekje aan de railing mogelijk, zonder klemmen of schroeven:

Aan parallel spijlen met 50 - 115 mm Afstand
Aan hoekspijlen met 44 - 107 mm breedte
Aan ronde spijlen met 45 - 120 mm diameterMateriaal: Echt hout (Pinus pinea) Nieuw-Zeeland uit gecertificeerde bronnen, metaal, kunststof

Inclusief montageset

Afmetingen: 87 cm, breedte 5 cm, diepte 2 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Hek montage kit Stair Flex
Adviesprijs¹ 34,99 €
23,46 €