REER KINDER-WC framboos parelmoer (4411.2)

REER KINDER-WC framboos parelmoer (4411.2)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • REER KINDER-WC marine parelmoer (4411.1)

18,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A018928

REER KINDER-WC framboos parelmoer (4411.2)

REER KINDER-WC

Kinderen willen graag doen wat volwassenen doen. Deze kinder-WC ziet er bijna precies zo uit als een gewone WC. Je kind zal deze WC snel accepteren. Zo is zindelijk worden een kinderspel.

De kinder-WC bestaat uit 4 delen van duurzaam polypropyleen. Het bovenste deel kan geopend worden voor een gemakkelijke reiniging. Het kindje kan ook meehelpen bij het reinigen, door zelf het “resultaat” in grote wc weg te gooien. Zo worden het zelfvertrouwen en de trots van je kind gesterkt.
Het ergonomische design met een optimale zithoogte zorgt voor een comfortabel zitgevoel.
Kleur: framboos parelmoer.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER KINDER-WC framboos parelmoer (4411.2)
18,99 €