REER Kleine onderdelen tester

REER Kleine onderdelen tester

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

2,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A063241

REER Kleine onderdelen tester
Kleine onderdelen tester

Merkkwaliteit van REER

Om te testen of voorwerpen door kleine kinderen ingeslikt kunnen worden.

Kleine kinderen ontdekken de wereld met al hun zintuigen. Vele voorwerpen worden daarom in de mond gestopt. Daarbij kunnen kleine voorwerpen zoals munten, knikkers, kralen , knopen, speelgoed en andere voorwerpen gevaarlijk worden. Zij kunnen in de luchtpijp terecht komen en tot verstikking leiden. Alleenal in Nederland stikken elk jaar ongeveer 50 kinderen door kleine voorwerpen. Daarbij is elke tweede geval van verstikking bij kleine kinderen door noten veroorzaakt.

Het is moeilijk te herkennen, welke voorwerpen als verstikkingsgevaar gelden. Zodat ouders, grootouders en verzorgers van bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, eenvoudig kunnen herkennen welke voorwerpen bijzonder gevaarlijk zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar en welke voorwerpen zij met een gerust hart aan de kleine kunnen geven, biedt REER nu een geweldig hulpmiddel: de kleine voorwerpen tester.

Zo werkt de test:
1. De kleine voorwerpen tester op een rechte ondergrond plaatsen
2. Het voorwerp in elke positie in de tester plaatsen
3. Opgelet: Het voorwerp mag niet samengedrukt worden.
4. Het voorwerp moet geheel in de tester passen, steekt er een stukje uit, dan gaat het hier niet om een voorwerp met verstikkingsgevaar.

Past een voorwerp volledig in de tester, is het een verstikkingsgevaar voor kinderen en moet het uit het bereik van kleine kinderen bewaard worden.

De tester is een officieel testmiddel die voldoet aan de standaard DIN EN 71-1 voor het testen van speelgoed voor kinderen onder de 3 jaar, dat in laboratoria en instituten wordt ingezet om kleine voorwerpen te testen. De tester komt qua grootte en vorm overeen met de grootte van de kindermond.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Kleine onderdelen tester
2,99 €