Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
REER KOORTSTHERMOMETER met flexibele punt (9840)

REER KOORTSTHERMOMETER met flexibele punt (9840)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

17,26 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A007893

REER KOORTSTHERMOMETER met flexibele punt (9840)
REER KOORTSTHERMOMETER met flexibele punt

Speciaal ontworpen voor kinderen. De flexibele punt maakt het rectaal meten van de temperatuur eenvoudiger. De meting is snel en nauwkeurig.

Goed afleesbaar display
Snelle meting, ca. 10 sec.
Akoestisch signaal bij hoogste temperatuur
Automatisch geheugen voor laatste meetwaarde
Met bewaarhoes
Gekeurd volgens EU-Richtlijnen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER KOORTSTHERMOMETER met flexibele punt (9840)
17,26 €