REER Muskietennet voor de reiswieg

REER Muskietennet voor de reiswieg

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 8 beschikbaar!

10,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A046237

REER Muskietennet voor de reiswieg
REER Muskietennet voor reiswieg

Het muskietennet voor de reiswieg, voorkomt dat je kleintje gestoken wordt van door vervelende muggen en insecten.

Houdt de beestjes buiten!

Door het bijzonder strakke weefsel kunnen niet eens de kleinste insecten doorglippen, maar het is nog steeds luchtdoorlatend.
Het materiaal biedt betrouwbare bescherming tegen insecten. Het is gemaakt van 100% polyester en kan gemakkelijk worden gewassen.

Details:
· Kleur: wit
· betrouwbare bescherming
· Ademend
· Wasbaar
· Materiaal: 100% polyester
· Passend voor alle reiswiegen van de groepen 0 en 0+


LET OP!
De levering bevat alleen het muskietennet!Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Muskietennet voor de reiswieg
10,95 €