REER RVS Fornuishekje

REER RVS Fornuishekje

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 44,99 €
40,91 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A154211

REER RVS Fornuishekje
Beschermt kinderen tegen verbrandingen.

• Eenvoudige (de-)montage
• Extra veiligheid, de hoogte voorkomt het naar beneden trekken van pannen
• Veelzijdig in gebruik, voor een aanrecht met een dikte van 15–48 mm, voor electrische-, inductie- en gasfornuizen
• Robuust en compact, beschermt een bereik met een breedte van 60cm• Extra smalle en stabiele bevestigingsvoet, geschikt voor smalle tussenruimtes vanaf 3 mm

Praktische klembevestiging, zonder beschadiging van het aanrecht

Vaatwasserbestendig

Afmetingen: B 600 x H 190 mm
Diepte: 140 mm
Materiaal: roestbrij staal, kunststof

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER RVS Fornuishekje
Adviesprijs¹ 44,99 €
40,91 €