REER Verkeersbord voor op het autoraam - Baby on Tour

REER Verkeersbord voor op het autoraam - Baby on Tour

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

4,99 €
2,67 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,32 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A063260

REER Verkeersbord voor op het autoraam - Baby on Tour
Verkeersbord voor op het autoraam - Baby on Tour

Soms bieden zelfs de kleinste dingen meer veiligheid in het verkeer. Maar vaak vallen deze kleine dingen, zoals verkeersborden op de autoramen niet genoeg op of zijn niet op de juiste plek geplaatst. Zo wordt het specifiek gewenste signaal-effect op de weggebruikers vaak niet behaald.

• Maak aan je medeweggebruikers duidelijk, dat er zich een baby in de auto bevind.
• Zonder zichtsverlies voor de bestuurder.
• Eenvoudig met een zuignap op het achter- of zijraam te bevestigen.
• Afmetingen: 15,5 cm x 15,5 cm
• Materiaal: PP (polypropyleen)

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Verkeersbord voor op het autoraam - Baby on Tour
4,99 €
2,67 €