Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
♥ Kies jouw Mama Mei korting!
♥ Mama Mei korting!
Ontdek jouw korting:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 60 cm wit/grijs
Momenteel uitverkocht

Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 60 cm wit/grijs

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 29,99 €
27,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A106977

Reer Versperringshek MyGate verlengstuk 60 cm wit/grijs
Met het verlengstuk voor versperringshek MyGate kun je het hek individueel samenstellen. Het versperringshek MyGate is bedoeld om grote gedeeltes, haarden/schoorsten of brede doorgangen af te sluiten. Dankzij een geraffineerd klemsysteem volgt de montage in 3 stappen en kan je, afhankelijk van de situatie, naar behoefte met vele elementen aangepast worden. Een wandophanging met Click-system maakt een tijdelijk gebruik mogelijk. Het verlengstuk kan enkel in verbinding met het MyGate deur-element gebruikt worden. Het deur-element en een ander passend verlengstuk 20 cm is verkrijgbaar in onze shop.

Technische details:
• Breedte: vanaf 78,5 cm, geen maximale begrenzing
• Hoogte: 75 cm
• Materiaal: Staal, kunststof

Opgelet!
Bij de levering is ENKEL het verlengstuk 60 cm ingebrepen, het deur-element en het verlengstuk 20 cm moeten apart aangeschaft worden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.