Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe
-17%

roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe



Adviesprijs
141,60 €
Prijs
117,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
23,61 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A275674

EAN: 4005317316093

roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe
De roba Outdoor Deluxe tafel met speelbak in grijs, voor kinderen van 12 maanden tot 8 jaar, is gemaakt van hoogwaardig, robuust, massief hout.

De zitset is bijzonder stabiel en biedt buitenplezier voor jongens en meisjes. De multifunctionele picknicktafel dient als zitgroep voor een picknick en dankzij het afneembare tafelblad ook als prachtige speeltafel voor zand, water en modder!

In de winter kan de zitgroep worden omgebouwd tot een knutseltafel met opbergbakjes voor allerlei artikelen. De stevig geschroefde banken (zithoogte: 27 cm) zorgen voor een comfortabele en veilige zit voor kinderen. Het tafelblad (89x33,5 cm) van de zitgroep is afneembaar zodat kinderen met water kunnen spelen en zandkastelen kunnen bouwen. In een mum van tijd is het tafelblad weer op zijn plaats en kan het gebruikt worden om te knutselen, bouwen en schilderen in de tuin of zelfs in huis.

De twee kunststof bakken (elk HxBxD: 9x38,5x32 cm) van robuust kunststof zijn uitneembaar en eenvoudig te reinigen. De speel- en zitset kan worden aangevuld met praktische accessoires uit ons outdoor assortiment. De stabiele constructie zonder zichtbare schroeven in de bovenplaten en de voor kinderen geschikte afgeronde hoeken zorgen voor optimale veiligheid.

De massief houten zitgroep wordt geproduceerd volgens de norm EN71-1:2014+A1:2018 voor binnen- en buitengebruik en wordt gedemonteerd geleverd. De duidelijke montagehandleiding maakt een eenvoudige zelfmontage mogelijk. Alle materialen worden getest op schadelijke stoffen, gecertificeerd en regelmatig getest tijdens de productie. Het oppervlakte is afwasbaar. De montageafmetingen van de set zijn (HxBxD): 50 x 89 x 85,5 cm, tafel en banken kunnen elk tot 50 kg dragen.

Voor de gehele roba Outdoor Deluxe collectie werd speciale aandacht besteed aan de stabiele constructie. Alle Outdoor Deluxe producten zijn gemaakt van robuust massief hout. De Outdoor Deluxe collectie is weersbestendig en bijzonder duurzaam.

Productdetails:
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: MDF, gelakt
  • Afmetingen: 50 x 89 x 84,5 cm Tafelblad (LxB: 89 x 35 cm Zithoogte 27 cm
  • Gewicht: 11,2 kg
  • Maximaal belastbaar tot: 50 kg
Meegeleverd:
  • Picknickbank voor 4 kinderen
Let op!
De artikelen zijn gemaakt van massief naaldbomenhout. Opgelet: Dit hout heeft een sterke harsachtige geur, wat volledig natuurlijk is!
De zitgroep wordt gedemonteerd geleverd.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe
4.5
84 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 54
 
4 Sterren
| 19
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 3
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe
roba Kinder Picknicktafel met speelbak Outdoor Deluxe
Adviesprijs 141,60 €
117,99 €