RÖMER Britax affinity Luiertas Chili Pepper Collectie 2014

RÖMER Britax affinity Luiertas Chili Pepper Collectie 2014

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 13 beschikbaar!
  • RÖMER Britax affinity Luiertas Black Thunder Collectie 2014
  • RÖMER Britax affinity Luiertas Cool Berry Collectie 2014
  • RÖMER Britax affinity Luiertas Blue Sky Collectie 2014
  • RÖMER Britax affinity Luiertas Cactus Green Collectie 2014

64,99 €
54,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,04 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A085960

RÖMER Britax affinity Luiertas Chili Pepper Collectie 2014
BRITAX affinity - Luiertas

De praktische luiertas in trendy koerierstijl met meerdere opbergvakken aan de binnen- en buitenkant en een eenvoudig afwasbare binnenvoering.
Daarnaast heeft de tas heeft een verschoonmat, een koeltas voor de fles en een praktische sleutelhanger.

Details:
· Afmetingen: H 34 x B 40 x D 14 cm
· Gewicht: 1 kg


Accessoires

Prijs
59,99 €
Prijs
69,95 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kan vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Römer Britax biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards. Ontdek alle producten in onze Britax Römer shop!

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste ISOFIX autostoelen werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceerd en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast is 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
RÖMER Britax affinity Luiertas Chili Pepper Collectie 2014
64,99 €
54,95 €