Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
RÖMER Softdraagtas Chilly Pepper
Momenteel uitverkocht

RÖMER Softdraagtas Chilly Pepper

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
79,00 €
59,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 19,01 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A130350

RÖMER Softdraagtas Chilly Pepper
Deze lichte softdraagtas met handgrepen rust op het zitvlak van de kinderwagen en wordt eenvoudig aan het harnas bevestigd. Dankzij de zachte voering en de handgrepen wordt je baby gemakkelijk getransporteerd.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.