RÖMER Zomerhoes badstof voor Dualfix

RÖMER Zomerhoes badstof voor Dualfix

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BRITAX Zomerhoes Frottee voor Dualfix beige
  • BRITAX Zomerhoes Frottee voor Dualfix, Pink
  • BRITAX Zomerhoes Frottee voor Dualfix, geel

35,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A086206

RÖMER Zomerhoes badstof voor Dualfix
RÖMER Zomerhoes

Aangenaam zitcomfort voor warme dagen

De donzig zachte badstof hoes van polycotton is bijzonder absorberend en daarom ideaal bij warm weer.
Met de zomerhoes erop wordt de kinderstoel zelf ook nog tegen vlekken beschermd.
De zomerhoes bestaat uit 80% katoen en 20 % polyester en kan tot 60°C gewassen worden.

• originele reservehoes voor optimale veiligheid en bescherming
• zachte bekleding, incl. gordel- en kruisgordelkussentjes
• trendy accessoire voor een nieuwe look


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kan vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Römer Britax biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards. Ontdek alle producten in onze Britax Römer shop!

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste ISOFIX autostoelen werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceerd en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast is 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
RÖMER Zomerhoes badstof voor Dualfix
35,00 €