SANGENIC Luieremmer SIMPLEE aquablauw/wit

SANGENIC Luieremmer SIMPLEE aquablauw/wit

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 9 beschikbaar!
  • SANGENIC Luieremmer SIMPLEE appelgroen/wit

40,22 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A155991

SANGENIC Luieremmer SIMPLEE aquablauw/wit
Simplee Sangenic is het basismodel van het merk Tommee Tippee en zorgt voor een gemakkelijke en snelle verwijdering van vieze luiers. De handige en stevige sluiting alsmede de geurdodende folie zorgen ervoor dat onaangename geurtjes zich niet kunnen verspreiden. De luiers worden bij deze emmer niet per stuk in folie ingedraaid, maar in een folieslang verzameld - dat is goed voor de portemonnee en het milieu, aangezien het gebruik van folie gering is. Het slanke, tweekleurige design past in elke kinder- of badkamer. In de luieremmer is al één navulcassette inbegrepen.

Materiaal:
polypropyleen en polyolefine, rvs, HDPE-folie: de folie is met Biomaster

Reiniging:
met een warm sopje reinigen

Leveromvang:
Luieremmer inclusief één cassette

Accessoires

Prijs
26,24 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sangenic

Sangenic – Eenvoudig, geurvrij luiers opbergen

Alleen Sangenic van Tommee Tippee biedt speciaal voor drukke vaders en moeders een compleet assortiment wegwerp oplossingen voor luiers. Met de Sangenic luieremmers verpak je elke luier apart en geurvrij, hygiënisch, geen nare geurtjes meer en het bespaart je talloze trips naar de kliko. Ontdek het hier in onze shop!


SANGENIC Luieremmer SIMPLEE aquablauw/wit
40,22 €