♔ 9% korting op alles! ♔
♔ 9% korting op alles! ♔
Jouw kortingscode:
VLAG6149
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
SCHLEICH Drinkplaats 42258

SCHLEICH Drinkplaats 42258

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

69,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A145411

SCHLEICH Drinkplaats 42258
Bij de drinkplaatsen op de savanne komen alle dieren samen om te drinken. Soms wachten de vele roofdieren hier op hun prooi en een goede gelegenheid om toe te slaan. De Schleich drinkplaats kan op verschillende manieren worden vormgegeven, zodat je telkens weer nieuwe Wildlife avonturen kan spelen.

Soms drogen drinkplaatsen op. Dan moeten de dieren weer verder trekken en op zoek gaan naar een nieuwe waterbron.Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42258
• Speelwereld: World of Nature / Wild Life
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
7,14 €
Prijs
2,99 €
Prijs
4,99 €
Prijs
9,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


SCHLEICH Drinkplaats 42258
69,99 €