Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SCHLEICH Elfenkoets 42176
Momenteel uitverkocht

SCHLEICH Elfenkoets 42176

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 39,99 €
39,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A145392

SCHLEICH Elfenkoets 42176
Op bijzondere feestdagen rijden de elfenprinsessen en hun vriendinnen met de koets door Bayala. Op de oever van het meer worden dekens uitgelegd en gefeest.

In de elfenkoets kun je je ook goed verstoppen als het bloemdak gesloten is.

Op sommige bijzondere, zonnige feestdagen rijden de elfenprinsessen en hun vriendinnen graag met de elfenkoets over de weides van Bayala richting het grote meer. Hier worden in het zand grote dekens uitgespreid en een heerlijke picknick georganiseerd. Op de terugweg laten de elfen de koets met hun pegasus door de avondhemel vliegen. Hierbij zingen en lachen ze totdat ze weer bij het elfenkasteel zijn aangekomen.


Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42176
• Speelwereld: World of Fantasy / Bayala

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!