Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SCHLEICH Kanon 42222
Momenteel uitverkocht

SCHLEICH Kanon 42222

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 14,99 €
12,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A145396

SCHLEICH Kanon 42222
#Het kanon is een slim wapen en kan nauwkeurig de tegenstander treffen. Zo kun je meerdere ridders tegelijkertijd overmeesteren en gevangen nemen. Wie in het net zit, kan niet meer ontsnappen.

Dit kanon vuurt het net nauwkeurig op de tegenstander af.

Het kanon is een slim wapen en kan door middel van het net nauwkeurig de tegenstander treffen. Wie eenmaal in het net zit, kan niet meer ontkomen want ook met scherpe zwaarden kan het touwnet niet makkelijk worden doorgesneden. Bovendien is het net in een stroeve, kleverige vloeistof gedoopt, zodat ontsnappen onmogelijk is. Zo kun je een magiër, koning of een hele groep dappere mannen overmeesteren en gevangen nemen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42222
• Speelwereld: World of History / Eldrador ridders
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!