SCHLEICH Oehoe 14738
Momenteel uitverkocht

SCHLEICH Oehoe 14738

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
10,64 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A124709

SCHLEICH Oehoe 14738
Oehoe
Artikelnummer: 14738

WILD LIFE

De Oehoe is een van de grootste uilen ter wereld - samen met de grote grijze uil en de Blistons visuil.

de Oehoe is aan zijn oplichtende oranje/gele ogen en de lange gevederde oren eenvoudige te herkennen. Hij heeft een uitstekend gehoor en kan zelfs het geritsel van een muis in het gras op 100 meter afstand horen. Hiervoor zorgt zijn gezichtssluier, die als een schotelantenne functioneert. Die leidt het geluid naar zijn oren. Daarbij kan de Oehoe ook zeer goed zien, zelfs als het pikdonker is. Aangezien hij zijn ogen niet bewegen kan, draait de Oehoe zijn hoofd. Zijn hals is zo bewegelijk, dat hij 270° draaien kan.

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!