SCHLEICH Vlaggenset 42149

SCHLEICH Vlaggenset 42149

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

7,50 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A145334

SCHLEICH Vlaggenset 42149
Met de vlaggen laten de ridders zien, bij welke orde ze horen.De vlag van de Drakenorde heeft een machtige rode draak op een zwarte achtergrond. De kleur rood staat voor de macht van het Drakenvuur, zwart is het land van de Drakenridders. De witte griffioen op blauwe achtergrond staat voor de oneindigheid van de hemel over de bergen. Voor de ridders van beide Ordes is het een grote eer om de vlaggen te presenteren en zo ten strijde te trekken. Alleen de beste en moedigste mannen vervullen deze eer.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42149
• Speelwereld: World of History / Eldrador ridders
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


SCHLEICH Vlaggenset 42149
7,50 €