-10% op autostoelen & kinderwagens!
-10% op je autostoel /kinderwagen
Jouw kortingscode:
ZOEF6007
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
SCHLEICH Weideset 42192

SCHLEICH Weideset 42192

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

21,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A145394

SCHLEICH Weideset 42192
Voor jouw paarden is er niks mooiers dan een warme, zonnige dag in de wei.

Paarden houden van het uitlopen in de paddock.

Vandaag schijnt de zon, het is is een prachtige dag. De paarden mogen vandaag weer naar buiten, zoals bijna elke dag. De veulens rennen in het rond en de volwassenen paarden genieten van het uitlopen en het lekkere weer. Voor jouw paarden is er niks mooiers dan een warme, zonnige dag in de wei.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42192
• Speelwereld: World of Nature / Farm Life
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
14,99 €
Prijs
14,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


SCHLEICH Weideset 42192
21,99 €