Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
SELECTA Kinderwagenketting Woeffini

SELECTA Kinderwagenketting Woeffini

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 19,99 €
13,84 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 6,15 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A132858

SELECTA Kinderwagenketting Woeffini
Drie dierlijke beschermers voor elk uitstapje

De schattige en kleurige honde, schommelen vrolijk heen en weer. Heel bijzonder, wanneer het over berg en dal gaat. De kleurige parels, zorgen voor nog meer stimulatie van de zintuigen!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 1368
• Vanaf 0 maanden

Let op!
Om mogelijk letsel door het snoer te voorkomen, moet dit speeltje worden verwijderd, wanneer het kind begint te kruipen. Uit veiligheidsoverwegingen moeten beide uiteinden van de ketting ten alle tijden goed bevestigd zijn.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


SELECTA Kinderwagenketting Woeffini
Adviesprijs¹ 19,99 €
13,84 €