Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SENSE ORGANICS Boys Mini Boxershorts 2 stuks PRINCE blue marl/blue stripes
Momenteel uitverkocht

SENSE ORGANICS Boys Mini Boxershorts 2 stuks PRINCE blue marl/blue stripes

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 14,90 €
11,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A08466800000002

SENSE ORGANICS Boys Mini Boxershorts 2 stuks PRINCE blue marl/blue stripes
BOXERSHORTS

SENSE ORGANICS staat sinds de oprichting in 1996 voor faire en duurzame productie van kinderkleding. De uitgebreide collectie speelt met klassieke elementen, aangevuld met kleurrijke en kindvriendelijke designs.
SENSE ORGANICS heeft direct invloed in het productieproces, waardoor de naleving van sociologische, ecologische en kwalitatieve eisen bewaakt wordt. Door regelmatige , onafhankelijke inspectie en certificering volgens GOTS worden deze hoogste maatstafen bevestigd en verzekerd.
Spinnen, weven, verven en naaien wordt gedaan vanuit een eigen productiefaciliteit en is hierdoor transparant. Bij de productie wordt er gewerkt met eigen windturbines, waardoor wordt bijgedragen aan de duurzaamheid.Details:
• Materiaal: 100% katoen
• Wasbaar tot 40°c
• Geschikt voor de droger

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.