sigikid Broodtrommel Traffic
Momenteel uitverkocht

sigikid Broodtrommel Traffic

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • SIGIKID Broodtrommel Pony Sue
 • SIGIKID Broodtrommel Frido Firefighter
 • SIGIKID Broodtrommel Pinky Queeny
 • sigikid Broodtrommel Pony Sue

7,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A206084

sigikid Broodtrommel Traffic
De trendy accessoireserie "Traffic" houdt alles wat kinderen nodig hebben voor het dagelijks leven en school.

De gezondheid van het kind staat bij sigikid bovenaan. Dit omvat een hoge kwaliteit bij de ontwikkeling, productie en selectie van de materialen. In de sigikid boottrommel van polypropyleen worden alleen materialen gebruikt die veilig zijn voor het voedsel- zij bevatten geen weekmakers (bisfenol-A vrij). De broodtrommel is helemaal geurloos. onderhoudstips: De bak en de deksel kunnen beiden in de vaatwasmachine. De transparante deksel moet echter met de hand worden afgewassen. De band sluitingen zijn leverbaar als reserveonderdelen.

Details:
 • Afmetingen: 17 x 11 x 7 cm
 • Materiaal: 100 % polypropyleen
 • Reiniging: Afwassen met de hand

 • Let op!
  Deksel niet met kokend water overgieten, motief kan vervagen. Voor het eerste gebruik reinigen. Deksel niet in de vaatwasser.

  Accessoires

  Prijs
  18,90 €
  Prijs
  29,99 €
  Prijs
  35,90 €

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.