Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SIGIKID Knuffel Dino Sweety
Momenteel uitverkocht

SIGIKID Knuffel Dino Sweety

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
54,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A150590

SIGIKID Knuffel Dino Sweety
Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 38554
• Afmetingen: 22 x 12 x 21 cm
• Bovenstof: katoen/polyester Vulling: polyesterwatten
• Wasbaar tot 30°C
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.