sigikid Knuffeldier Beschermengel Schaap roze

sigikid Knuffeldier Beschermengel Schaap roze

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 3 beschikbaar!
 • sigikid Knuffel beschermengel konijn blauw

12,59 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A206529

sigikid Knuffeldier Beschermengel Schaap roze
Wenst je niet iedereen een trouwe beschermengel toe?

De roze beschermengel serie van sigikid is met deze boodschap vormgegeven. Dit schaapje bestaat uit heerlijke knuffelmaterialen en een liefdevol hartje. Dit schaapje bestaat uit polyester en kan ook meerdere malen worden gewassen. Alle materialen zijn zorgvuldig verwerkt en de knuffel is voor elke leeftijd geschikt. Sigikid legt veel waarde bij het kiezen van de juiste materialen en een doordacht design. Geaccrediteerde testinstituten voeren voortdurend tests uit op productontwikkeling en productie in overeenstemming met de Speelgoedrichtlijnen 2009/48 / EC. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: : sigikid- FIRST CLASS FOR KIDS FIRST CLASS FOR KIDS.

Details:
 • Afmetingen: 9 x 9 x 22 cm
 • Materiaal: 100% polyester
 • Reiniging: Wasbaar tot 30°c
 • Aanbevolen leeftijd: Vanaf 0 maanden

 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
  sigikid Knuffeldier Beschermengel Schaap roze
  12,59 €