Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SIGIKID Mobile Baby bite me!
Momenteel uitverkocht

SIGIKID Mobile Baby bite me!

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Sigikid Mobiel Dieren
  • Sigikid Mobile Vlinders

24,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A133574

SIGIKID Mobile Baby bite me!
Details:
  • Afmetingen: 36 x 42 x 2 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Reiniging: handwas
Let op!
Om mogelijk letsels door bijvoorbeeld verstikking te voorkomen, raden wij aan dit speelgoed te verwijderen, wanneer het kind begint op handen en voeten te kruipen.

Accessoires

Prijs
11,90 €
Prijs
24,99 €
Prijs
5,99 €
Prijs
9,99 €
Prijs
5,49 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.