SIGIKID Muziekknuffel Draak

SIGIKID Muziekknuffel Draak

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Sigikid Muziekknuffel Semmel Bunny 25 cm
  • SIGIKID Muziekknuffel Haas 40356
  • Sigikid Muziekknuffel Bungee Bunny 23 cm
  • Sigikid Muziekknuffel Wombel Bombel 23 cm

29,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A033437

SIGIKID Muziekknuffel Draak

Afmetingen: 18 cm
Bovenstof: Katoen en micro pluche vezels Vulling: polyesterwatten
Wasbaar tot 30 °C


Accessoires

Prijs
14,99 €
Prijs
19,99 €
Prijs
49,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
SIGIKID Muziekknuffel Draak
29,99 €