SIGIKID Nekkussen Lolo Lombardo

SIGIKID Nekkussen Lolo Lombardo

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 7 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 19,99 €
14,79 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,20 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A098439

SIGIKID Nekkussen Lolo Lombardo
Details:
  • Afmetingen: 25 x 25 x 6 cm
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Materiaal binnenkant: 100% polyester
  • Reiniging: Wasbaar tot 30° C
  • Leeftijd: vanaf 10+ maanden

Accessoires

Prijs
27,98 €
Prijs
3,72 €
Prijs
5,34 €
Prijs
3,72 €
Prijs
5,19 €
Prijs
36,86 €
Prijs
3,72 €
Prijs
30,00 €
Prijs
12,99 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
SIGIKID Nekkussen Lolo Lombardo
Adviesprijs¹ 19,99 €
14,79 €