Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SMOBY 2-in-1 Driewieler Minnie Mouse
Momenteel uitverkocht

SMOBY 2-in-1 Driewieler Minnie Mouse

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
89,99 €
80,40 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,59 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A099626

SMOBY 2-in-1 Driewieler Minnie Mouse
De driewieler in Minnie Mouse design is het perfecte 2-in-1 voertuig: duwwagen en driewieler.

Jouw kindje vanaf 10 maanden zal comfortabel en beschermt op de driewieler plaatsnemen dankzij de veiligheidsgordel, het kuipstoeltje met verlengde rugleuning en de brede voetensteuntjes. Met de duwstang kunnen ouders een handje helpen bij het rijden.

Zodra het kindje zelfstandig kan rijden, kunnen de veiligheidssytemen met een paar handelingen verwijderd worden. Het comfortabele zitje past zich in 3 standen aan jouw kindje aan.

De uitrusting met duurzaam metalen frame, vrijloop pedalen, stuurblokkering, afneembaar tasje en anti-slip pedalen maken de driewieler de ideale begeleider tijdens de eerste levensjaren. De stuurblokkering zorgt voor extra stabiliteit. Het stuurtje heeft een nieuw design en is tegelijkertijd een handvat.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 444248
• Afmetingen: 68 x 52 x 52 cm
• Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.