Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SMOBY Cook Master Keuken
Momenteel uitverkocht

SMOBY Cook Master Keuken

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 109,99 €
99,89 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,10 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A184878

SMOBY Cook Master Keuken
Met de Cook Master keuken van Smoby wordt je een echte chefkok!

Door de handige 2-in-1 structuur past de keuken zch aan de grootte van de kinderkamer aan. De flexibele draaibare zijarm kan worden uitgeklapt en wordt zo een ruim werkoppervlak. Het fornuis biedt twee kookmogelijkheden aan. Het eten kan op de gas-kookplaat met kunststofvlammen of op het moderne keramische kookveld met realistsiche kookgeluiden worden toebereid. In de koelkast en het fornuis is op de bodem veel plaats. Een echte highlight is de ijsblokjesmachine, waarmee je met een druk op de knop ijsblokjes in het glas tovert - precies zoals in het echt!Details:
  • Batterij: 1 x Cr 2032 (Excl.)
  • Afmetingen: 110 x 34 x 99 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.