Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SMOBY Driewieler 2in1 Be Move Comfort Pop
Momenteel uitverkocht

SMOBY Driewieler 2in1 Be Move Comfort Pop

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 74,99 €
49,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 25,04 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A129760

SMOBY Driewieler 2in1 Be Move Comfort Pop
De driewieler Be Move Comfort Pop is een driewieler en duwwagen in één.

Jouw kindje vanaf 10 maanden zal comfortabel en beschermt op de driewieler plaatsnemen dankzij de veiligheidsgordel, het kuipstoeltje en de brede voetensteuntjes. Met de duwstang kunnen ouders een handje helpen bij het rijden.

Zodra het kindje zelfstandig kan rijden, kunnen de veiligheidssytemen met een paar handelingen verwijderd worden. Het comfortabele zitje past zich in 3 standen aan jouw kindje aan.

De uitrusting met duurzaam metalen frame, vrijloop pedalen, stuurblokkering, afneembaar tasje en anti-slip pedalen maken de driewieler de ideale begeleider tijdens de eerste levensjaren. De stuurblokkering zorgt voor extra stabiliteit. In het kiepbakje kan je kindje het lievelingsspeelgoed mee op avontuur nemen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 444246
• Afmetingen: 68 x 52 x 52 cm
• Geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.