SMOBY Driewieler Dory Be Move

SMOBY Driewieler Dory Be Move

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 12 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 59,99 €
29,42 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 30,57 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A166463

SMOBY Driewieler Dory Be Move
De moderne Dory driewieler van Smoby is geschikt voor meisjes vanaf 15 maanden.

De innovatieve boogvorm en het duurzame metalen frame zorgen voor een hogere basis. Daarmee krijgt het driewielertje een kindgerichte ergonomie. De ergonomische zitting is comfortabel en ondersteunt de rug.

Dit zitje kan aan de beenlengte van jouw kindje aangepast worden. De gordel zorgt voor extra veiligheid. De uitrusting met pedalen met vrijloop, stuurblokkering en verstelbare duwstang maken het driewielertje een betrouwbare begeleider tijdens de eerste levensjaren. Zodra jouw kleintje zelfstandig kan rijden, kan de stang eraf genomen worden.

Het stuurtje heeft een nieuw design en is tegelijkertijd een handvat. De stuurblokkering zorgt voor extra stabiliteit.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 740305
• Afmetingen: 68 x 52 x 52 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 15 maanden

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


SMOBY Driewieler Dory Be Move
Adviesprijs¹ 59,99 €
29,42 €