Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SMOBY Frozen Glijbaan XS
Momenteel uitverkocht

SMOBY Frozen Glijbaan XS

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • SMOBY Glijbaan XS 7600310270

Adviesprijs¹ 44,99 €
37,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,04 €
Verlengd herroepingsrecht tot 31-01-2018!

Productomschrijving

Prod. nr.: A129745

SMOBY Frozen Glijbaan XS
Met de Frozen XS glijbaan van Smoby kunnen kleine prinsesjes de wereld van de Disney IJskoningin binnentreden!

Door de baanlengte van 90 cm en de anti-slip treden is de glijbaan al voor de allerkleinsten geschikt. De knappe IJskoningin Elsa en haar betoverende zus Anna staan als motief op baan. De motief-folie is zo aangebracht dat het krasvrij blijft. Door het slimme productontwerp kan de glijbaan makkelijk worden opgeslagen, want de ladder kan kinderlijk eenvoudig worden gedemonteerd en vervolgens in het baandeel worden bewaard.

Superleuk voor in de zomer: de glijbaan kan met enkele handelingen in een waterglijbaan veranderen! Gewoon de tuinslang (niet inbegrepen, geen Gardena-aansluiting) aan de onderkant vastmaken en de waterpret kan direct beginnen!

Details:
• Fabrikant-Art-nr.: 310073
• Afmetingen: 125 x 50 x 75 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Accessoires

Prijs
39,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.