Smoby Poppen-draagzak

Smoby Poppen-draagzak

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

13,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A184846

Smoby Poppen-draagzak


Met deze poppen-draagzak kan je jouw lieveling overal mee naartoe nemen! Je lievelingspop zit veilig en comfortabel in deze draagzak. Brede schoudergordels zorgen voor maximaal draagcomfort. Net als bij een echte baby! Nu kun je jouw pop echt overal mee naartoe nemen! Geschikt voor alle poppen tot 42 cm. Het gewatteerde stofzitje is wasbaar.

Details:
  • Afmetingen: 20 x 2 x 15 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen Verwondingsgevaar! Verstikkingsgevaar door verstrikking

Accessoires

Prijs
26,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Smoby Poppen-draagzak
13,90 €