Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
Smoby Poppen-verzorgingscenter
Momenteel uitverkocht

Smoby Poppen-verzorgingscenter

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 104,99 €
89,55 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,44 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A184854

Smoby Poppen-verzorgingscenter


Dit mooie poppen verpleegcentrum wordt de nieuwe thuisbasis voor jouw lievelingspoppen! Want het vepleegcentrum van Smoby heeft wieltjes om alles makkelijk te transporteren en biedt kleine poppenmoeders alle functie's net als in een echt huis met 3 kamers. Klap het centrum uitelkaar en ontdek de verschillende speelgebieden. De washoek heeft een uitneembaar badje. Dit badje kan met een onderlegger afgedekt worden en verandert zo in een aankleedcommode.

Talloze accessoires heb je voor de liefdevolle verzorging van jouw pop ter beschikking. De eethoek met poppenzitje is uitgerust met flesjes, bewaarvakjes, kookplaat, pannetje, bord in de vorm van een hart en een lepel. In de slaaphoek bevint zich een hangende slaapmand, een welterusten-lichtje en een kledingstang met kleerhangers. De stoffen zijn afneem- en wasbaar. Geschikt voor alle poppen tot 42 cm (levering zonder pop)

Details:
  • Afmetingen ingeklapt: 66 x 52 x 69 cm
  • Afmetingen open: 135 cm
  • Voor poppen tot 42 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
44,99 €
Prijs
8,99 €
Prijs
39,99 €
Prijs
35,99 €
Prijs
24,99 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.