Smoby Poppenkinderstoel

Smoby Poppenkinderstoel

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 8 beschikbaar!

27,04 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A184847

Smoby Poppenkinderstoel


Heeft jouw pop honger? Zet de pop in de stoel en verwen hem met zijn lievelingseten! Dankzij de brede opening kan de pop gemakkelijk in de stoel worden gezet. Het bord en de lepel liggen al klaar. Onder het zitje kunnen nog meer accessoires worden bewaard.

De stoel is licht en laat zich prima transporteren. En als er iets naast gaat is dat geen probleem, de stoel is snel weer schoon. De speciale constructie zorgt voor de nodige stabiliteit. Geschikt voor alle poppen tot 42 cm.

Details:
  • Afmetingen: 33 x 46 x 65 cm
  • Vanaf 18 maanden

Accessoires

Prijs
13,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Smoby Poppenkinderstoel
27,04 €