Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
STABO Digitale Babyfoon BM 400
Momenteel uitverkocht

STABO Digitale Babyfoon BM 400

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 49,99 €
39,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A150012

STABO Digitale Babyfoon BM 400
Babymonitor 400 funk-audio-bewakingssysteem

De nieuwe Stabo babymonitor 400 is een stralingsarme en eenvoudig te bedienen baby-bewakingssysteem.
Twee kanalen in 40 MHz-bereik maken een draadloze transmissie van babyunit naar ouderunit mogelijk. Dankzij de uitschuifbare telescoopantenne bedraagt het bereik (afhankelijk van de omgeving) tot 300m.

Praktische functies zorgen voor gebruikscomfort:
Het display van de ouderunit geeft afhankelijk van het geluid in de kinderkamer dire verschillende symbolen weer (slapend, wakker of huilend kind), informeert over het gekozen kanaal, meldt signaalverlies (bij buiten bereik) em waarschuwt bij een lage batterijstand.
Het display wordt aangevuld met een reeks rode LED's die het volume in de kinderkamer ook visueel weergeven - Handig op lawaaierige plaatsen zoals een feestje bij de buren.
Het LCD-scherm van de babyunit geeft ook de huidige kamertemperatuur weer.
De gevoeligheid van de babyunit en het volume van de ouderunit kan continu worden aangepast.

Zender en ontvanger kunnen zowel via het stroomnet (voedingen zijn inbegrepen in de levering) of standaard batterijen worden bediend.

Leveromvang:
1 x zender (babyunit)
1 x ontvanger (ouderunit)
2 x adapters (6 V DC/ 200 mA)
1 x lader (voor ontvanger)
1 x handleiding

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.