Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
STEIFF Mini Sokken marine
Momenteel uitverkocht

STEIFF Mini Sokken marine

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

7,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A14024300000002

STEIFF Mini Sokken marine
Exclusieve kindermode van Steiff
Voor kinderen is alleen het beste goed genoeg - zelfs in de kindermode vinden we de Steiff filosofie. De hoogwaardige Outfit-collectie met klassiek design en vleiende kleuren.Details:
• Materiaal: 80% Katoen, 17%polyamide, 3% elastaan

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!