STORCHENMÜHLE Autostoel Solar IS Seatfix rosy

STORCHENMÜHLE Autostoel Solar IS Seatfix rosy

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 239,95 €
224,72 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,23 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A090920

STORCHENMÜHLE Autostoel Solar IS Seatfix rosy
Onze service: wij nemen alle autostoelen die voorzien zijn van het keurmerk terug, die binnen twee jaar na aanschaf bij pink or blue bij een ongeluk betrokken zijn geweest.

Meer informatie en het certificaat hier downloaden.



Een klasse apart - blijven zitten wordt zo een leuke belevenis

De nieuwe Solar Seatfix biedt dezelfde hoge veiligheids- en comforteigenschappen als zijn broer, de Solar. De geïntegreerde Seatfix-armen van de nieuwe Solar Seatfix kunnen in de Isofix-bevestigingspunten van de auto worden verankert. Minder belasting voor het kind, dat met de 3-punts-gordel van de auto gezekerd is, bij een botsing van de zijkant. Hij kan ook in auto's zonder ISOFIX gebruikt worden.

Producteigenschappen:
De autostoel is zo gemaakt, dat in het geval van een frontale botsing, deze de beweging van het kind volgt, totdat het stootkussentje het kind opvangt. Dit verhindert het doorglippen van het kind onder de gordel.

Ideale pasvorm
• 11-voudige verstelbare hoofdsteun, verstelling met één hand mogelijk
• Optimale aanpassing van de hoofdsteun aan de grootte van het kind
• Steunen van aluminium en krasvaste kunststof; traploos in hoogte verstelbaar

Hoge mate van bescherming bij aanrijding van de zijkant
• bij de heupen door vaststaande armleuningen
• door de crashlamellen aan de zijkanten, die de energieschokken verdelen en tegelijkertijd als kreukelzone met ventilatiefunctie dienen
• door energie-absorberend schuim bij het bekken en hoofd en extra crashpads voor krachtenverdeling zodat de belasting voor het kind wordt gereduceerd
• door de aangepaste zitting waardoor de kinderstoel nog stabieler in de auto staat

Beste zitcomfort door exclusieve ventilatie-gleuven, die het zweten in de stel verminderen

Accessoires

Prijs
14,18 €
Prijs
4,70 €
Prijs
7,03 €
Prijs
26,95 €
Prijs
22,53 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


STORCHENMÜHLE Autostoel Solar IS Seatfix rosy
Adviesprijs¹ 239,95 €
224,72 €