Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
STORCHENMÜHLE Isofix-basis voor Twin 0+ en Twin One
Momenteel uitverkocht

STORCHENMÜHLE Isofix-basis voor Twin 0+ en Twin One

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
99,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A118159

STORCHENMÜHLE Isofix-basis voor Twin 0+ en Twin One
Veilig is veilig

Bij het internationaal gerenomeerd bevestigingssysteem "Isofix" voor autostoelen met een eigen gordelsysteem, zijn Isofix-verankeringen vast aan de carosserie verbonden. De Storchenmühle Isofix-basis kan eenvoudig en snel aan deze verankeringen worden bevestigd en is door de verstelbare steun een veilige en stabiele basis voor de autostoelen Storchenmühle Twin 0+ (tot ca. 15 maanden) of de Storchenmühle Twin One (tot ca. 4,5 jaar).


Details:

Eenvoudige montage
Makkelijke en snelle inbouw in bijna elke auto met Isofix

Aanpasbaar
• In de lengte verstelbaar en past zich aan bijna elke auto aan
• Hoogteverstelbare steun
• Klapbare steun voor handige transportatie tussen twee voertuigen

Hoge mate van veiligheid
• door absoluut veilige verankering aan de Isofix-punten van de auto
• door visuele indicator bij juiste inbouw

Zeker in de toekomst investeren
De Isofix-basis kan in verbinding met de autostoel Twin 0+ van de geboorte af aan worden gebruikt en daarna ook met de opvolgstoel Twin One (9 - 18 kg)

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.