Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Pak je 10% Sinterklaas korting!
★ Pak je 10% korting! ★
Jouw kortingscode:
SINT9881
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
Sylvanian Families® Boomhuis - Luna en Baby Rosi - Geschenk-Set
Momenteel uitverkocht

Sylvanian Families® Boomhuis - Luna en Baby Rosi - Geschenk-Set

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 119,99 €
94,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 25,04 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A194956

Sylvanian Families® Boomhuis - Luna en Baby Rosi - Geschenk-Set
Boven in de boomkruin is een verborgen plek waar fantasie werkelijkheid wordt. Het boomhuis heeft een terras, liftmandje, glijbaan en schommel. Het is een slaapplek en speelplaats in één. Met de hengel kunnen grote vissen worden gevangen! Deze kunnen 's avonds tijdens het grillen worden gebraden. Baby Rosi heeft plezier op de glijbaan en Luna kleurt aan de kindertafel.

Bestaant uit een boomhuis en asseccoires als speciale editie: Baby glijbanen set, kindertafel met asseccoires, familie grill-set, dochter Luna en baby Rosi in een speciale outfit.

Details:
  • Met Luna en Rosi.
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.