Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Black Friday Deals!
Black Friday Deals!
Tot wel 70% korting!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
84 personen
bekijken dagelijks dit product.
SYLVANIAN FAMILIES Boomhut
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Boomhut

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
69,99 €
65,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136458

SYLVANIAN FAMILIES Boomhut
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Boven in de boomkruin is een verborgen plek waar fantasie werkelijkheid wordt. Het boomhuis heeft een terras, liftmandje, glijbaan en schommel. Het is een slaapplek en speelplaats in één.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 2882
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.